SISTA SKÄLVANDE ARBETSTIMMARNA

Idag jobbade jag sista dagen innan det är dags att dra iväg på lördag. Det är i alla fall nästan sant. Jag kommer sitta någon timme hemma i morgon också. Men det var sista dagen jag var på plats så att säga. 
 
Jonatan var där och vi gick igenom det sista med överlämningen och nu känner jag mig trygg med att han kommer klara av det hela galant.
 
Erik var också där ett tag men han snackade mest med Sara som kom förbi. På det stora hela en bra sista dag. Innan jag och Sara gick kollade vi en stund på barnen som tränade första passet. 
 
Vemodigt men också skönt. Jag vill ju resa iväg men jag kommer samtidigt sakna alla medlemmar i kampsportsklubben där jag har jobbat och tränat sedan 1988. Men en längre semester på 15 månader ska jag nu njuta av.
 
Igår höll jag dom sista träningarna. Många av barnen hade ritat teckningar och den finaste fick jag nog från Molly. En sverigekarta så jag hittar rätt :-) 
 
 
Jag fick även en del presenter i form av choklad, tandlagningspasta, vin, armband, uppblåsbar kudde och lite annat smått och gott.
 
Tack för allt alla härliga medlemmar i Sollentuna Kampidrottsförening. Vi syns om ett tag igen.
 
Några bilder från kvällen. 
 
 
Småkidsen kör ryggsäcksleken, surfing och gladiatorerna. 
 
 
Barnen och ungdomarna fick sig en svängom också. Och till sist står jag där ensam, trött och glad efter en helkväll i klubben. Bara jag och min presentpåse kvar. Nöjd åker jag hemåt. 
 
/Jonathan 
1

skriven

👋!! Jag har aldrig någonsin följt en blogg. Men denna har ju allt ☺. Enligt Mollys karta passeras Ystad. Lägg gärna upp dag och tid så kanske man kan hejjapå🙌. Ska bli spännande att följa ert år. Lycka till!! Mvh Jonny ☺

Svar: Ska försöka precisera en tid när det går då. när vi närmar oss helt enkelt.

/Jonathan
idetfria.se

2 Anonym:

skriven

Kul att du gillar vår blogg! ☺
/Jonathan

Kommentera här: